Chi siamo

INTERDATA, d.o.o., RAČUNOVODSKE STORITVE
Šmarska cesta 7A
6000 Koper-Capodistria

Davčna številka: 89341465
ID za DDV: SI89341465
Matična številka: 5710928

IBAN: SI56 1010 0003 2355 315, Banka Koper

 

Za računovodski servis vsak cent šteje.
Še posebej v računovodstvu. Za naš računovodski servis je razlika med 100,00 € ter 100,01 € ogromna. Mi smo profesionalci natančnosti, to je naš poklic.

“Čas je denar. ” (Benjamin Franklin)
Z nami lahko prihranite oboje!

Za naš računovodski servis boste v povprečju odšteli 19,3% manj denarja, kot pri naši konkurenci. Cena naših računovodskih storitev je za 47,8% bolj ugodna od računovodskih tarif, ki jih je sprejelo združenje računovodskih servisov GZS. Tehnologija je dragoceno orodje. Le-ta nam omogoča, da delo opravimo hitreje in z manj napakami. Zato je naš računovodski servis zelo ugoden.

Večina podjetnikov je prezaposlenih. Verjamemo, da se tudi vaš urnik pogosto zavleče do večernih ur. Zakaj bi se mučili z vodenjem papirjev v vašem podjetju, če to lahko opravi naš računovodski servis po zelo ugodni ceni?

Štorklja predstavlja simbol rojstva in dolgega življenja. Štorklje so jadralci. Pri letenju si pomagajo s toplotnimi zračnimi tokovi in tako prihranijo veliko energije. Tudi vaše podjetje lahko, kakor štorklja, prihrani veliko energije, časa in denarja.

“Računovodski servis Interdata pomeni za naše podjetje zanesljivega partnerja, ki ažurno in vestno skrbi za poslovno dokumentacijo podjetja, ter nas hkrati dosledno opozarja na vse pomembne dogodke, roke in obveznosti, ki jih imamo do poslovnih partnerjev in institucij. “